Verrassingsoptredens

In juli en augustus organiseren we iedere zaterdagavond een live optreden met rustige luistermuziek en een verrassend lekker gerecht dat elke week anders zal zijn en niet op onze kaart staat. De keuken blijft open tot 22 uur en reservaties zijn enkel mogelijk indien je ook iets wenst te eten. Bij slecht weer gaat het optreden binnen door en is er plaats voor ongeveer 25 personen
Zaterdag 3 juli: Toedeloe

2 man on a guitar
2 broers op een akoestische gitaar met eigen nummers die emotioneel geladen zijn.
Variërend van melancholisch tot agressief, pur-sang, straight to the heart muziek


Verrassend lekker gerecht: Salade met spek en geitenkaas: 9,00€


Zaterdag 10 juli: Jaco and the perfect Rule
oldies
Dit duo (Patrick en Roel) wil samen met u een muzikaal feestje bouwen. De ingrediënten hiervoor zijn de bekendere songs uit de jaren '60, '70 '80 en '90.  Gitaar en keyboard werken zich moeiteloos door de bekendere Nederlandstalige en Engelstalige nummers. Bij hun optreden bent u zelf de grootste gast, want uw stem en aanwezigheid kunnen het verschil maken tijdens een onvergetelijke avond. Van 'She goes nana' tot 'We can work it out' en  van 'Het kan niet zijn' tot 'Laat me nu toch niet alleen'. 
Smeer dus alvast uw stembanden en verzorg vanaf nu uw nachtrust!


Verrassend lekker gerecht: Tagliatelli met verse zalm: 9,50€


Zaterdag 17 juli: MilOW

singer-songwriter
MilOW is de 22-jarige singer-songwriter Jonathan Vandenbroeck uit Leuven. Frisse melodieën en melancholische personages bevolken zijn dromerige akoestische popsongs. Een (akoestische) demo geproducet door Tom Helsen en opgenomen door David Poltrock (Monza, Hooverphonic) deed hem na amper een handvol solo-optredens in de finale van HUMO's Rock Rally 2004 belanden. In afwachting van een meer uitgebreide groepsbezetting, voorlopig alleen met akoestische gitaar en/of piano.

Verrassend lekker gerecht: Scampi's in lookroomsaus: 14,00€Zaterdag 24 juli: God, Jezus en de tombolalotjes
kleinkunst
"Rare jongens, die kleinkunstenaars", zou Obelix zeggen. Nu Steven Vreysen (23j, piano, gitaar en een beetje stembandengetril) en Oliver Nagels (24j, gitaar en het overgrote deel van het stembandengetril) hun krachten gebundeld hebben is werkelijk niemand meer veilig voor hun soms grappige, soms poëtische maar altijd eigen geschreven nummers. We willen dan ook niets liever dan iedereen mee te laten genieten van eenzame botsautootjes, immer mislukkende liefdes, oedipuscomplexen, enz.
Waar wacht u in Gods- en Jezus' naam nog op ?Verrassend lekker gerecht: Kaasschotel: 7,00€Zaterdag 31 juli: Johan de Keyser
kleinkunst
Is een groot kleinkunstenaar die voorstellingen maakt om van te proeven, degusteren en genieten. Met zijn warme stem laat hij je zweven van hart naar hoofd en terug. In een mooi evenwicht tussen humor en diepgang. Kippenvel en kriebels in je buik achterlatend. Zichzelf begeleidend op piano en gitaar of zich omringend door virtuozen op piano, contrabas en basklarinet. Niet tevreden, kippenvel terug garantie.

Verrassend lekker gerecht: Vispannetje: 12,00€Zaterdag 7 augustus: The Lonely Man
country
Country liefhebbers gaan hun hart kunnen ophalen. Frans Rubens treedt al jaren op in Country en Western clubs. Ook vorige jaar was hij hier te gast. Met zijn prachtige stem zal hij iedereen kunnen bekoren. Breng alvast uw cowboyhoed mee om er in te vliegen!

Verrassend lekker gerecht: Barbecue: 10,00€


Zaterdag 14 augustus: Autodidaktische keyboardspeler

nederlandstalige oldies
Een fantastisch muzikant speelt echt op gevoel stemmingsmuziek van vroeger en heeft dan ook veel succes bij oudere mensen.. Het zijn vooral nederlandstalige oldies, echte melodieën om mee te zingen, waarvan ook het jonger publiek zal kunnen genieten en dromen over de tijd van toen!

Verrassend lekker gerecht: Koude macaronischotel met groenten, hesp en perziken: 6,00€


Zaterdag 21 augustus: God, Jezus en de tombolalotjes

kleinkunst
"Rare jongens, die kleinkunstenaars", zou Obelix zeggen. Nu Steven Vreysen (23j, piano, gitaar en een beetje stembandengetril) en Oliver Nagels (24j, gitaar en het overgrote deel van het stembandengetril) hun krachten gebundeld hebben is werkelijk niemand meer veilig voor hun soms grappige, soms poëtische maar altijd eigen geschreven nummers.
We willen dan ook niets liever dan iedereen mee te laten genieten van eenzame botsautootjes, immer mislukkende liefdes, oedipuscomplexen… Waar wacht u in Gods- en Jezus' naam nog op ?


Verrassend lekker gerecht: Koude schotel met tomaat en garnalen: 9,50€


Zaterdag 28 augustus: Covesk

akoestisch

Jonathan Feyaerts, beter gekend onder zijn artiestennaam Covesk, is geboren op 10 juni 1983 te Leuven. Op zijn 17de behaalde hij het diploma van middelbare graad op de muziekacademie te Leuven voor klassieke gitaar, waarna hij het roer in eigen handen nam om zelf nummers te schrijven.
Maar in die tijd dat hij muziekschool volgde zat hij niet stil. Op zijn 12de startte hij samen met zijn neef en nonkel de jeugdige groep "Banzai" op. Covesk zorgde voor de zang en de begeleiding op elektrische gitaar en waar af en toe eens een solootje uit kwam.
Covesk heeft zich in 2002 volledig kunnen inzetten voor het schrijven van eigen nummers en het maken van een demo CD met covers. Hij heeft dat jaar ook nog eerst een akoestisch programma, dat bestond uit covers, afgewerkt en gepreformed met de ex-pianist van Banzai maar de drang naar eigen nummers schrijven en een eigen sound creëren steeg.
Met invloeden van groepen zoals U2, Anouk, Bruce Springsteen, Cat Stevens,... probeerde Covesk een sound te vinden voor zijn eigen nummers. Na een jaar hard werken komt in maart 2003 dan toch zijn eerste zelfgemaakte akoestische CD uit, getiteld "Raindrops". Samen met Bart Aerts (Piano) treed Covesk enkele keren op met covers en zelfgemaakte nummers.

2003,een nieuw muzikaal jaar waar alle mogelijkheden openliggen. Covesk treed nog enkele keren op met Bart Aerts en betreed het podium van de Kerstmarkt te Leuven met de pianist van de Kampenhoutse groep Blind Alley. Ondertussen heeft Covesk een nieuwe groep, Mayfly, waar hij samen met Bram Van Nevel de stem verzorgt en ook rythm gitaar speelt.
Vandaag de dag is Covesk nog steeds bezig met zijn eigen nummers en is van plan om samen met een andere songwriter in september een demo op te nemen met de nieuwe nummers. 2004 zal dus een jaar zijn van opnemen, studio en optredens!
Verrassend lekker gerecht: Zalm en kabeljauw in papillotten op de barbecue: 9,50€
Lenny en de Wespen die hier vorig jaar hebben opgetreden zetten daarna volgende tekst op hun website:
Het bleef droog en dus kon het optreden in 't Verrassingske doorgaan op het extravagante podium dat in de tuin was neergepoot.We werden daar goed verzorgd door Alex en zijn dochters en die verwennerij resulteerde in een ontspannen en plezant optreden. De eigenaar houdt van enige grappenmakerij, maar is verder volstrekt ongevaarlijk. Bovendien is 't Verrassingske een heerlijk plekje bij mooi weer.
Check it out in het enige, onvervalste Zelem!